Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo12:00 - 17:00
Praxis Tuin Rotterdam Keileweg

Praxis Tuin Rotterdam Keileweg
(3) recensies

Logo Praxis Tuin Rotterdam Keileweg
  • Grote parkeerplaats

Recensies Praxis Tuin Rotterdam Keileweg

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

denny stam 02-03-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Een nieuwe tuinslang om de balkon schoon te spuiten heeft mij zware werk licht gemaakt.Nu zijn de tegels weer blinkend schoon en de duiven kunnen weer op hun gemak op visite komen op een schoon balkon wanneer ik zaad strooi.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jan 19-05-2014

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

vergeleken anderen tuincentra is dit een hele duren en de planten namen kloppen niet eens ze verkochten komkommerzaadjes onder de naam gourchettes
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

A Ezzaky 16-04-2013

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Praxis Tuin Rotterdam, vind ik een uitstekende tuincentrum om te winkelen. Het tuincentrum is ruim, heeft een ruime assortiment en is overzichtelijk, het personeel is altijd vriendelijk, helpen mij daar waar nodig is. woorden schieten te kort voor Praxis
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Praxis Tuin Rotterdam Keileweg?

Meer over Praxis Tuin Rotterdam Keileweg

Praxis Tuin Rotterdam Keileweg is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Rotterdam, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Praxis Tuin Rotterdam Keileweg is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Rotterdam? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Praxis Tuin Rotterdam Keileweg draaien: 010-4776008. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Praxis Tuin Rotterdam Keileweg is gemiddeld met een 3.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!