Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo12:00 - 17:00
Reclamefolder Praxis tuin
Praxis Tuin Leeuwarden Avondsterweg folder

Ook Praxis is van harte welkom op Tuincentrum Overzicht.nl want inmiddels zijn er 6 vestigingen met een apart tuingedeelte in Nederland. In de reclamefolder van Praxis is dan ook standaard een plekje gereserveerd voor tuinartikelen. Daarnaast bent u bij Praxis natuurlijk aan het juiste adres voor technische tuinbenodigdheden, zoals tuinverlichting, schuttingen en tuingereedschap. Alle vestigingen van Praxis doen mee aan deze reclamefolder, hier worden echter alleen de vestigingen met een tuingedeelte weergegeven.

Praxis Tuin Leeuwarden Avondsterweg

Praxis Tuin Leeuwarden Avondsterweg
(2) recensies

Logo Praxis Tuin Leeuwarden Avondsterweg
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Praxis Tuin Leeuwarden Avondsterweg

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Siebe Hiemstra 30-03-2018

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

We waren in de winkel voor een hogedrukreiniger van Kärcher . En zijn daar super goed voorgelicht , waardoor we een goede keuze gemaakt hebben !
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Regina Jansma 05-12-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

dit tuincentrum ziet er goed verzorgd uit, vind het erg gezellig. haal er al mijn planten en sneup er graag.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Praxis Tuin Leeuwarden Avondsterweg?

Meer over Praxis Tuin Leeuwarden Avondsterweg

Praxis Tuin Leeuwarden Avondsterweg is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Leeuwarden, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Praxis Tuin Leeuwarden Avondsterweg is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Leeuwarden? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Praxis Tuin Leeuwarden Avondsterweg draaien: 058-2881300. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Praxis Tuin Leeuwarden Avondsterweg is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!