Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo12:00 - 17:00
Reclamefolder Praxis tuin
Praxis Tuin Nieuwegein folder

Ook Praxis is van harte welkom op Tuincentrum Overzicht.nl want inmiddels zijn er 6 vestigingen met een apart tuingedeelte in Nederland. In de reclamefolder van Praxis is dan ook standaard een plekje gereserveerd voor tuinartikelen. Daarnaast bent u bij Praxis natuurlijk aan het juiste adres voor technische tuinbenodigdheden, zoals tuinverlichting, schuttingen en tuingereedschap. Alle vestigingen van Praxis doen mee aan deze reclamefolder, hier worden echter alleen de vestigingen met een tuingedeelte weergegeven.

Praxis Tuin Nieuwegein

Praxis Tuin Nieuwegein

Logo Praxis Tuin Nieuwegein

Recensies Praxis Tuin Nieuwegein

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:
Wat vindt jij van Praxis Tuin Nieuwegein?

Meer over Praxis Tuin Nieuwegein

Praxis Tuin Nieuwegein is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Nieuwegein, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Praxis Tuin Nieuwegein is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Nieuwegein? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Praxis Tuin Nieuwegein draaien: 030-2805995. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Praxis Tuin Nieuwegein is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!