Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo10:00 - 18:00
Praxis Tuin Amsterdam Zuidoost

Praxis Tuin Amsterdam Zuidoost
(3) recensies

Logo Praxis Tuin Amsterdam Zuidoost
  • Café
  • Grote parkeerplaats

Recensies Praxis Tuin Amsterdam Zuidoost

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

v.ort 27-05-2016

7 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

schrok gisteren van de planten/kwaliteit;droog en slecht uitziend!!,he valt mij op dat er helemaal geen personeel meer in afd.tuincentrum praxis zuidoost te zien is en dus geen verzorging planten! ben echt teleuurgesteld;zo holt de praxis zijn naam te grabbel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

D. Feenstra 07-10-2015

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ben tuinman en kom al jaren en met toenemend plezier, sinds de verbouwing, Mooi aangekleed, overzichtelijk en kleurrijk uitgestald en met aardig en steeds meer deskundig personeel. D
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

w.martijn-schimscheimer 02-07-2012

15 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vandaag ben ik in het tuincentrum geweest en tot mijn schrik constateerde ik dat haast alle buitenplanten kurkdroog stonden en sommige verlept waren. Dit is geen reclame voor de zaak en moedigt niet aan tot koopgedrag! Helaas zal ik nu naar Intratuin gaan, die wel kwaliteit levert! Praxis: schaam u!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Praxis Tuin Amsterdam Zuidoost?

Meer over Praxis Tuin Amsterdam Zuidoost

Praxis Tuin Amsterdam Zuidoost is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Amsterdam, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Praxis Tuin Amsterdam Zuidoost is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Amsterdam? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Praxis Tuin Amsterdam Zuidoost draaien: 020-3428888. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Praxis Tuin Amsterdam Zuidoost is gemiddeld met een 2.7 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!