Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo12:00 - 17:00
Praxis Tuin Groningen Damsterdiep

Praxis Tuin Groningen Damsterdiep
(2) recensies

Logo Praxis Tuin Groningen Damsterdiep

Recensies Praxis Tuin Groningen Damsterdiep

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Alex van Loon 26-06-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Twee weken terug liep ik na lange tijd weer eens binnen bij Praxis en was aangenaam verrast door het nieuwe tuincentrum. Vanaf binnenkomst is het een en al kleur en bloemenpracht. Opvallend zijn ook de meer bijzondere planten die je niet overal vindt en er bijzonder goed en fris uitzien. De medewerkers op de verschillende afdelingen zijn buitengewoon vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Ze lijken echt plezier te hebben in hun werk. In de tussentijd ben ik er alweer twee keer geweest, afgesproken met vriendinnen en koffie gedronken in het restaurant. Daar kun je heerlijk zitten en het is uitgerust met gevarieerde echt lekkere broodjes, uitsmijter, gebak, etc. en ook daar vrolijk personeel. Als je een kadootje nodig hebt slaag je er gegarandeerd. Echt top hoor, hopelijk vinden veel mensen de weg naar jullie tuincentrum veel succes!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Paul Heslinga 22-04-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Hele plezierige ruim opgezette winkel. Het assortiment is erg goed en het tuingedeelte is perfect. Ziet er altijd zeer verzorgd uit en de planten zijn altijd "vers" dus goede kwaliteit.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Praxis Tuin Groningen Damsterdiep?

Meer over Praxis Tuin Groningen Damsterdiep

Praxis Tuin Groningen Damsterdiep is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Groningen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Praxis Tuin Groningen Damsterdiep is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Groningen.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Groningen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Praxis Tuin Groningen Damsterdiep draaien: 050-3112010. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Praxis Tuin Groningen Damsterdiep is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!