Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Praxis Tuin Groningen Damsterdiep

Damsterdiep 315
Groningen, 9713EH

050-3112010

Beoordeling

Bouwmarkt Praxis in Groningen, vestiging Damsterdiep voorziet u graag van mooie tuin en buitenleven artikelen. Praxis vervult naast haar rol als bouwmarkt ook een grote rol als tuincentrum. Het assortiment wisselt per seizoen en bestaat onder andere uit: tuinhout, tuinmeubelen, bestrating, buitenverlichting, tuingereedschap, barbecues, bewatering, blokhutten & tuinopslag, dierenartikelen, planten & potten, tuindecoratie, speelgoed, zwembaden en vijver gerelateerde artikelen. Regelmatig heeft Praxis scherpe aanbiedingen, houd hiervoor de folder goed in de gaten of loop gewoon eens naar binnen bij een Praxis vestiging bij u in de buurt. Praxis Groningen is van alle markten thuis. Doe het zelf. Doe het samen! 

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Praxis Tuin Groningen Damsterdiep?
  • Maandag09:00 - 21:00
  • Dinsdag09:00 - 21:00
  • Woensdag09:00 - 21:00
  • Donderdag09:00 - 21:00
  • Vrijdag09:00 - 21:00
  • Zaterdag09:00 - 18:00
  • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Alex van Loon 2016-06-26 17:12:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Twee weken terug liep ik na lange tijd weer eens binnen bij Praxis en was aangenaam verrast door het nieuwe tuincentrum. Vanaf binnenkomst is het een en al kleur en bloemenpracht. Opvallend zijn ook de meer bijzondere planten die je niet overal vindt en er bijzonder goed en fris uitzien. De medewerkers op de verschillende afdelingen zijn buitengewoon vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Ze lijken echt plezier te hebben in hun werk. In de tussentijd ben ik er alweer twee keer geweest, afgesproken met vriendinnen en koffie gedronken in het restaurant. Daar kun je heerlijk zitten en het is uitgerust met gevarieerde echt lekkere broodjes, uitsmijter, gebak, etc. en ook daar vrolijk personeel. Als je een kadootje nodig hebt slaag je er gegarandeerd. Echt top hoor, hopelijk vinden veel mensen de weg naar jullie tuincentrum veel succes!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Paul Heslinga 2012-04-22 11:21:25

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Hele plezierige ruim opgezette winkel. Het assortiment is erg goed en het tuingedeelte is perfect. Ziet er altijd zeer verzorgd uit en de planten zijn altijd "vers" dus goede kwaliteit.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena