Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo12:00 - 17:00
Praxis Tuin Assen

Praxis Tuin Assen
(2) recensies

Logo Praxis Tuin Assen
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Reviews Praxis Tuin Assen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Ina Klamer 21-10-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat een mooie, grote overzichtelijke winkel! Je vind er van alles, van bloemen tot sanitair!! En daarnaast genoeg parkeergelegenheid wat ik zelf altijd heel blij mee ben! Een aanrader voor een middag winkelen!! Groet, Ina!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Monique Otter 07-03-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Dit is een heerlijk tuincentrum waar je je hart op kunt halen met het kiezen van snuisterijen, bloemen, planten, vijverbenodigdheden, dierenvoeding, deskundig advies van het personeel. Kortom een ruime winkel waar je met plezier komt, een aanrader voor als je in Assen bent.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Praxis Tuin Assen?

Meer over Praxis Tuin Assen

Praxis Tuin Assen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Assen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Praxis Tuin Assen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Drenthe. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Assen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Praxis Tuin Assen draaien: 0592-376576. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Praxis Tuin Assen is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!