Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Praxis Tuin Assen

Kerstshow

Praxis Tuin Assen in Assen heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Praxis Tuin Assen om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow bezoeken bij Praxis Tuin Assen

Praxis Tuin Assen heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Praxis Tuin Assen.

Wilt u weten of Praxis Tuin Assen in Assen de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Praxis Tuin Assen

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Praxis Tuin Assen? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Praxis Tuin Assen in Drenthe. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Praxis Tuin Assen in Assen.
 

Praxis Tuin Assen

C. van Gorcumstraat 1
Assen, 9403 BA

0592-376576

Beoordeling