Kerstartikelen assortiment Praxis Tuin Assen

Kerstartikelen

Bij Praxis Tuin Assen in Assen kunt u kerstartikelen kopen voor binnen- en buitenshuis. Al een geruime tijd voor de kerstdagen kunt u bij Praxis Tuin Assen terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstballen, kerstcadeautjes, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

Kerstartikelen kopen bij Praxis Tuin Assen

Kerstartikelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Praxis Tuin Assen in Assen de kersthuisjes, kerststal of kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Praxis Tuin Assen

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Drenthe bij Praxis Tuin Assen zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Praxis Tuin Assen in Assen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Praxis Tuin Assen

(2 recensies)
4.75 2
C. van Gorcumstraat 1
9403 BA Assen
Drenthe
Toon telefoonnummer
Tel : 0592-376576