Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo10:00 - 17:00

Praxis Tuin Duiven
(1) recensie

Logo Praxis Tuin Duiven

Recensies Praxis Tuin Duiven

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

w.v.d. heyden 10-12-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

hier is het echt genieten.Gezellige uitstraling, vriendelijk personeel, geweldige producten, zeer schoon bedrijf, fijne parkeerplekken. Van Druten uit even rijden maar zeer de moeite waard.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Praxis Tuin Duiven?

Meer over Praxis Tuin Duiven

Praxis Tuin Duiven is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Duiven, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Praxis Tuin Duiven is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Duiven? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Praxis Tuin Duiven draaien: 026-3116000. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Praxis Tuin Duiven is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!