Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo10:00 - 17:00
Reclamefolder Praxis tuin
Praxis Tuin Duiven folder

Ook Praxis is van harte welkom op Tuincentrum Overzicht.nl want inmiddels zijn er 6 vestigingen met een apart tuingedeelte in Nederland. In de reclamefolder van Praxis is dan ook standaard een plekje gereserveerd voor tuinartikelen. Daarnaast bent u bij Praxis natuurlijk aan het juiste adres voor technische tuinbenodigdheden, zoals tuinverlichting, schuttingen en tuingereedschap. Alle vestigingen van Praxis doen mee aan deze reclamefolder, hier worden echter alleen de vestigingen met een tuingedeelte weergegeven.

Praxis Tuin Duiven
(1) recensie

Logo Praxis Tuin Duiven

Recensies Praxis Tuin Duiven

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

w.v.d. heyden 10-12-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

hier is het echt genieten.Gezellige uitstraling, vriendelijk personeel, geweldige producten, zeer schoon bedrijf, fijne parkeerplekken. Van Druten uit even rijden maar zeer de moeite waard.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Praxis Tuin Duiven?

Meer over Praxis Tuin Duiven

Praxis Tuin Duiven is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Duiven, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Praxis Tuin Duiven is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Duiven? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Praxis Tuin Duiven draaien: 026-3116000. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Praxis Tuin Duiven is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!