Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 21:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00 Nu open!
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo12:00 - 17:00
Praxis Tuin Beverwijk

Praxis Tuin Beverwijk
(2) recensies

Logo Praxis Tuin Beverwijk

Recensies Praxis Tuin Beverwijk

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Patrick 29-11-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Voor kerstinkopen geweest vandaag. Waardeloos. Slecht assortiment. Op het oog leuk aangekleed maar nauwelijks iets te koop. Kerstballen? Slingers? Alles een beetje. Als klus centrum perfect. Maar dit een zware domper
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

E.S.Berk 12-12-2012

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

dit is ons favoriete tuincentrum. men wordt hier altijd vriendelijk te woord gestaan, en je krijgt er een goede service. ook de sortering planten is er enorm groot, kortom de moeite waard om even naar toe te rijden.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Praxis Tuin Beverwijk?

Meer over Praxis Tuin Beverwijk

Praxis Tuin Beverwijk is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Beverwijk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Praxis Tuin Beverwijk is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Beverwijk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Praxis Tuin Beverwijk draaien: 0251-222177. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Praxis Tuin Beverwijk is gemiddeld met een 3.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!