Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo10:00 - 17:00

Praxis Tuin Zoetermeer
(7) recensies

Logo Praxis Tuin Zoetermeer
  • Rolstoel vriendelijk

Recensies Praxis Tuin Zoetermeer

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Joke Groenewege 23-05-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij zijn zondag 22-05 bij de praxis geweest om het nodige te halen en zijn helemaal geslaagd. Onze vriendin is ook meegegaan en heeft erg lopen genieten van alles . Ook nog even lekker wat gedronken en gegeten heel erg gezellig. Zelf hebben wij al het nodige op de site besteld en dat vinden wij ook fijn dat het altijd zo goed geregeld is. Hebben wel een auto maar niet alles past daarin dus zijn helemaal happy dat we ook kunnen bestellen zodat het bezorgd wordt echt super. En het tuincentrum vinden wij ook helemaal top, weer de nodige plantjes meegenomen. Dus wij zijn dik tevreden
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Tjake Putten 24-04-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bedankt voor de geweldige opmaak van de plantenbak . En het prettige advies .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

c van der horst 07-11-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

vooral mijn kleinkinderen vinden het leuk om in de ballenbak te spelen en daar iets te drinken het sprekende rendier vinden ze ook erg bijzonder
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mike 03-11-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Erg leuk tuincentrum. Niet vreselijk groot, maar dat was de vorige ook niet echt. Erg gemakkelijk dat je vanuit de bouwmarkt waar ik geregeld kom gewoon door kan lopen het tuincentrum in. Ze hebben het erg leuk neergezet allemaal. Wel veel prijzige artikelen (merken ed) maar gelukkig ook genoeg goedkoper leuks. Zeer goed geslaagd voor de kerstboom trouwens!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Gino Piek 18-10-2015

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Hier hadden wij naar uitgekeken, het nieuwe Praxis tuincentrum op de plek van het failliette Groenrijk, datzelfde Groenrijk had de laatste jaren leuke kesrtshows met vaak leuke en mooie artikelen voor leuke prijsjes. Praxis had alle tijd en kans (door nieuwe opbouw in een lege winkel) om een mooie concurerende kerstshow neer te zetten en daar waren wij zeer benieuwd naar. Helaas is het een gemiste kans want het zijn gewoon veel te duur uitgestalde artikelen niks show. Artikelen die wij bij andere tuincentra ook zagen maar dan 30 euro goedkoper. We zijn er geweest maar dat zal niet gauw een vervolg krijgen, jammer een gemiste kans.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Praxis Tuin Zoetermeer?

Meer over Praxis Tuin Zoetermeer

Praxis Tuin Zoetermeer is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Zoetermeer, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Praxis Tuin Zoetermeer is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Zoetermeer? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Praxis Tuin Zoetermeer draaien: 079 - 3435090. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Praxis Tuin Zoetermeer is gemiddeld met een 3.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!