Vind jouw tuincentrum

Terug naar het overzicht

Potten & Bakken assortiment Praxis Tuin Groningen Damsterdiep

Potten & Bakken

Bij Praxis Tuin Groningen Damsterdiep in Groningen kunt u potten en bakken kopen voor in uw huis of tuin. Komt gerust eens langs om een kijkje te nemen of online een deel van ons assortiment te bekijken.

Potten en bakken kopen voor binnen en buiten bij Praxis Tuin Groningen Damsterdiep

Potterie is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Glaswerk
  • Bloempotten
  • Hanging baskets
  • Balkonbakken

Wilt u weten of Praxis Tuin Groningen Damsterdiep in Groningen de potten, plantenbakken of vazen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in plantenpotten, bloembakken en vazen.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Praxis Tuin Groningen Damsterdiep

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Groningen bij Praxis Tuin Groningen Damsterdiep zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Praxis Tuin Groningen Damsterdiep in Groningen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Praxis Tuin Groningen Damsterdiep

Damsterdiep 315
Groningen, 9713EH

050-3112010

Beoordeling