Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Praxis Tuin Nieuwegein

Kerstshow

Praxis Tuin Nieuwegein in Nieuwegein heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Praxis Tuin Nieuwegein om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow bezoeken bij Praxis Tuin Nieuwegein

Praxis Tuin Nieuwegein heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Praxis Tuin Nieuwegein.

Wilt u weten of Praxis Tuin Nieuwegein in Nieuwegein de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Praxis Tuin Nieuwegein

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Praxis Tuin Nieuwegein? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Praxis Tuin Nieuwegein in Utrecht. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Praxis Tuin Nieuwegein in Nieuwegein.
 

Praxis Tuin Nieuwegein

Ravenswade 15
Nieuwegein, 3439LD

030-2805995