Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma10:00 - 18:00
  • Di09:30 - 18:00
  • Wo09:30 - 18:00
  • Do09:30 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Poppelaars Tuincentrum
(91) recensies

  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Poppelaars Tuincentrum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Ria 30-01-2020

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

bij Poppelaars zijn ze super vriendelijk, ze helpen waar nodig maar nooit opdringerig. prachtige boeketten voor een mooie prijs. je kan altijd boeketje samen laten stellen doen ze ook nog graag. wij hoeven niet naar intratuin, bij Poppelaars hebben ze altijd verse bloemen. de planten zijn goedkoop en ze geven goed advies over waar ze kunnen staan in de kamer. we hebben voor de tuin ook altijd nog mooie en betaalbare planten kunnen vinden.dus ga naar poppelaars wij zijn fan.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Eefje 04-05-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Altijd even vriendelijk en vakkundig geholpen in een prettige sfeer. Kom er erg graag en laat me graag informeren en inspireren. Hier staat de klant centraal en neemt men ècht tijd voor je! Samen “sparren” hoe een probleempje in de tuin aan te pakken, en dan met goede ideeën op zak weer vertrekken. Nooit het gevoel gehad dat men iets op wil dringen. Dat maakt Poppelaars voor mij zo speciaal. Nogmaals, ik kom er ontzettend graag!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

GB 21-07-2018

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Dit tuincentrum staat voor ouderwetse kwaliteit en aanbod. Geen prullaria en woonaccessoires zoals bij grote andere tuincentra waar je soms tussen de woonspullen moet zoeken naar planten. Hier draait het om het groen en alles wat daar direct mee te maken heeft. Vakkennis personeel is goed. Behulpzaam. Prijzen liggen beslist niet te hoog met regelmatig zeer gunstige aanbiedingen. Kortom een no-nonsense bedrijf.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ton van Bavel 12-07-2018

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik heb bij deze zaak een druivenrank en twee olijfboompjes gekocht. Voor de druivenrank betaalde ik € 100 minder !!! dan bij andere tuincentra. Ook de olijfboompjes waren een stuk goedkoper. Planten zien er goed uit en doen het ook geweldig. Verder ook heel vriendelijk personeel die goed advies geven. kortom een aanrader dit tuincentrum !!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Liesbeth de Wijs 29-06-2018

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Na de grote 'uitverkoop' was ik nog niet bij Poppelaars geweest. Voorheen vond ik het assortiment te breed en de keuzes te ruim. Ik raakte het overzicht een beetje kwijt als ik er binnen liep. Nu is het kleiner maar er is nog steeds veel meer te koop dan alleen 'plantjes' dus het blijft een fijne winkel om te shoppen. Ik vind het ook heel fijn dat er dierenshop bij zit. De enige bij mij in de buurt! En de plantjes .. daarin is ook nog steeds volop keus. Voor mijn gevoel zijn ze zelfs goedkoper dan voorheen. Ik ga hier zeker vaker komen!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Poppelaars Tuincentrum?

Meer over Poppelaars Tuincentrum

Poppelaars Tuincentrum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Breda, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Poppelaars Tuincentrum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Breda? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Poppelaars Tuincentrum draaien: 076-5414624. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Poppelaars Tuincentrum is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!