Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo10:00 - 17:00
Tuincentrum Flower Farm

Tuincentrum Flower Farm
(1) recensie

Logo Tuincentrum Flower Farm
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Flower Farm

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

hiltje schaafsma-drenth 10-12-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Kort en krachtig; mooie boerderij, veel mooie artikelen, voor vele smaken, mooie sfeer, goede bediening en ook zakelijke transacties altijd naar wens! En dan gaat het me echt niet om de Nationale Tuinbon. m.v.g.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Flower Farm?

Meer over Tuincentrum Flower Farm

Tuincentrum Flower Farm is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Heerenveen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Flower Farm is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Heerenveen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Flower Farm draaien: 0513-640674. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Flower Farm is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!