Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

U kunt bij oos ook op afspraak langskomen. App hiervoor naar: 0625193890

Bestel uw tuinmeubelen online bij Rijkenbergtuinmeubelen.nl. Hier vindt u alles op het gebied van tuinmeubelen en loungesets en hier kunt u eenvoudig online tuinstoelen, dining- en loungesets, ligbedden, tuinstoelen, parasols en tuinkussens kopen. Rijkenbergtuinmeubelen.nl levert tuinmeubelen van bekende merken als Weber, Hartman, Euromac, Lafuma en vele andere topmerken. U kunt Rijkenberg Tuinmeubelen ook bezoeken bij de fysieke vestiging in Mijdrecht. Heeft u een klacht over of positieve ervaring met Rijkenbergtuinmeubelen.nl? Deel uw ervaring door hieronder een recensie te schrijven voor Rijkenbergtuinmeubelen.nl en maak iedere maand kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Rijkenbergtuinmeubelen.nl?
  • Maandaggesloten
  • Dinsdaggesloten
  • Woensdaggesloten
  • Donderdaggesloten
  • Vrijdag10:00 - 17:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

M. Evers 2019-08-28 22:06:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

We hebben medio Augustus een showroom teak tuintafel met 4 stoelen en teak bankje aangeschaft. Werden in de winkel vriendelijk geholpen en ons verzoek om de volgende dag af te leveren was mogelijk. Volgens afspraak werd dan ook de tuinset netjes afgeleverd de dag na aankoop. Top!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Fam Wezendonk 2019-02-24 22:17:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Garantieprobleem niet netjes opgelost. Een redelijke investering gedaan voor de tuin, en eerlijk ze hebben daar mooie spullen voor. Helaas ging er na 1,5 jaar iets kapot, maar de reactie vanuit Rijkenberg was dat ondanks er 2 jaar garantie werd gegeven.. het product volgens hun eigenlijk maar 1 jaar meegaat. Om deze vreemde reden wilden ze het product niet vervangen, maar dan wel vermelden dat er 2 jaar garantie op zit. Normaal gesproken betekent dit dat het product ten minste voor twee jaar moet functioneren voor het gebruik waar het voor bedoeld is. Jammer dat zij hun verantwoordelijkheid niet nemen en de consument laten zitten. Geen aanrader als je ook nog een stukje service verwacht na je aankoop.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Hans Rietveld 2017-05-17 08:14:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Eind 2016 een Loungeset gekocht. Prima advies gehad, er werd goed meegedacht. Omdat de tuin nog veranderd moest worden is de set kosteloos opgeslapen. Prima zaak, een aanrader.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena