Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:30 tot 17:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 17:00 Nu open!
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 18:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum Harm Drost

Tuincentrum Harm Drost

Logo Tuincentrum Harm Drost

Recensies Tuincentrum Harm Drost

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:
Wat vind jij van Tuincentrum Harm Drost?

Meer over Tuincentrum Harm Drost

Tuincentrum Harm Drost is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Koekange, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Harm Drost is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Drenthe.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Koekange? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Harm Drost draaien: 0522451280. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Harm Drost is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!