Zwanenburg Kies andere plaats

Tuincentrumkolbach.nl
(1) recensie

Logo Tuincentrumkolbach.nl

Recensies Tuincentrumkolbach.nl

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Rian Plevier 30-11-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Kerstverlichting besteld, volgende dag al in huis. Voldoet perfect aan mijn verwachting. Betrouwbare site.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrumkolbach.nl?

Meer over Tuincentrumkolbach.nl

Tuincentrumkolbach.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op in , Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrumkolbach.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie . 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in ? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrumkolbach.nl draaien: . U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrumkolbach.nl is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!