Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo12:00 - 17:00
Reclamefolder BoerenBond & Pets Place
BoerenBond Waalwijk folder

BoerenBond, met momenteel 72 tuincentra in het zuiden van Nederland, is een grote tuinketen. Door groot in te kopen kunnen zij scherpe kortingen bedingen bij leveranciers en dat merkt u in de reclamefolder van BoerenBond tuincentra. In de folder van BoerenBond staan aanbiedingen voor onder andere tuingereedschap, werkkleding, tuin- en woonplanten, dierenbenodigdheden en tuindecoratie. Omdat alle vestigingen van BoerenBond een instore PetsPlace hebben staan er ook altijd scherpe aanbiedingen in voor dierenbenodigdheden.

 

BoerenBond Waalwijk
(1) recensie

Logo BoerenBond Waalwijk
  • Prof.Lorenzstraat 20-22-24
  • 5144 NP Waalwijk
  • 0416-337851

Recensies BoerenBond Waalwijk

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

ELS 03-05-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

goede winkel met veel asortiment met vanalles te koopvoor tuin en dier ik ga er graag naar toe!!!!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van BoerenBond Waalwijk?

Meer over BoerenBond Waalwijk

BoerenBond Waalwijk is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Waalwijk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. BoerenBond Waalwijk is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Waalwijk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van BoerenBond Waalwijk draaien: 0416-337851. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. BoerenBond Waalwijk is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!