Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zogesloten
Reclamefolder BoerenBond & Pets Place
BoerenBond Bergen op Zoom folder

BoerenBond, met momenteel 72 tuincentra in het zuiden van Nederland, is een grote tuinketen. Door groot in te kopen kunnen zij scherpe kortingen bedingen bij leveranciers en dat merkt u in de reclamefolder van BoerenBond tuincentra. In de folder van BoerenBond staan aanbiedingen voor onder andere tuingereedschap, werkkleding, tuin- en woonplanten, dierenbenodigdheden en tuindecoratie. Omdat alle vestigingen van BoerenBond een instore PetsPlace hebben staan er ook altijd scherpe aanbiedingen in voor dierenbenodigdheden.

 

BoerenBond Bergen op Zoom
(1) recensie

Logo BoerenBond Bergen op Zoom
  • Oude Moerstraatsebaan 31
  • 4614 RN Bergen op Zoom
  • 0164-235980

Recensies BoerenBond Bergen op Zoom

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

f.broekhoven 15-11-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Kom er graag
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van BoerenBond Bergen op Zoom?

Meer over BoerenBond Bergen op Zoom

BoerenBond Bergen op Zoom is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Bergen op Zoom, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. BoerenBond Bergen op Zoom is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Bergen op Zoom? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van BoerenBond Bergen op Zoom draaien: 0164-235980. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. BoerenBond Bergen op Zoom is gemiddeld met een 3.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!