Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 20:00
  • Di09:00 - 20:00
  • Wo09:00 - 20:00
  • Do09:00 - 20:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo10:00 - 17:00
Reclamefolder BoerenBond & Pets Place
BoerenBond Etten-Leur folder

BoerenBond, met momenteel 72 tuincentra in het zuiden van Nederland, is een grote tuinketen. Door groot in te kopen kunnen zij scherpe kortingen bedingen bij leveranciers en dat merkt u in de reclamefolder van BoerenBond tuincentra. In de folder van BoerenBond staan aanbiedingen voor onder andere tuingereedschap, werkkleding, tuin- en woonplanten, dierenbenodigdheden en tuindecoratie. Omdat alle vestigingen van BoerenBond een instore PetsPlace hebben staan er ook altijd scherpe aanbiedingen in voor dierenbenodigdheden.

 

BoerenBond Etten-Leur
(1) recensie

Logo BoerenBond Etten-Leur

Recensies BoerenBond Etten-Leur

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Wim Rommens 28-03-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Goed en vriendelijk personeel, dat je altijd bereid is te helpen!! Alles is overzichtelijk! Ruim van opzet. Volop keuze. Gemakkelijk te bereiken en goede parkeergelegenheid!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van BoerenBond Etten-Leur?

Meer over BoerenBond Etten-Leur

BoerenBond Etten-Leur is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Etten-Leur, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. BoerenBond Etten-Leur is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Etten-Leur? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van BoerenBond Etten-Leur draaien: 076-5034157. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. BoerenBond Etten-Leur is gemiddeld met een 4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!