Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Ben je op zoek naar een tuincentrum in Hoogeloon in de provincie Noord Brabant? De tuincentrumketen Pets Place-Boerenbond heeft een vestiging in Hoogeloon. Pets Place-Boerenbond heeft een heel ruim assortiment op het gebied van tuin en buitenleven, met producten voor tuinonderhoud, kweken, werkkleding, terrasbenodigdheden, gereedschap, speeltoestellen en zwembaden en meer. Bezoek de vestiging op de reguliere openingstijden die je hier vindt, of ga er eens heen op een koopzondag.

Als je liever tuinartikelen bestelt vanuit het comfort van je eigen huis, heeft BoerenBond ook een webshop die ook een ruim assortiment heeft. Wanneer je daar voor 14.00 bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Ook zijn er op de webshop diverse aanbiedingen te vinden, zoals 15% korting na aanmelding voor de nieuwsbrief. Als je problemen hebt of graag een vraag wilt stellen dan heeft de webshop van Pets Place-Boerenbond ook een consumentenservice en kun je je tuinvragen stellen aan de buitenleven experts. Kijk gauw op de website van BoerenBond.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Pets Place-Boerenbond Hoogeloon?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 20:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Mieke Smets 2015-02-03 14:14:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Sinds ruim een jaar kom en koop ik regelmatig bij Boerenbond te Hoogeloon. Allereerst wil ik het personeel, Marjan, Peter en Jan (die er tot een tijdje terug werkte, maar is overgeplaatst heb ik vernomen, wat ik jammer vind omdat ik denk dat hij heel goed in het team paste EN een man uit de buurt is. iets wat bij de wat oudere klanten toch een extra is) en de overige medewerkers een grote pluim geven voor hun betrokkenheid , vriendelijkheid en hun goede adviezen... Wat mij ook opvalt is de rustige sfeer die er heerst. Ik heb er echt het gevoel welkom te zijn!.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena