Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

BoerenBond Hoogeloon
(1) recensie

Logo BoerenBond Hoogeloon

Recensies BoerenBond Hoogeloon

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Mieke Smets 03-02-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Sinds ruim een jaar kom en koop ik regelmatig bij Boerenbond te Hoogeloon. Allereerst wil ik het personeel, Marjan, Peter en Jan (die er tot een tijdje terug werkte, maar is overgeplaatst heb ik vernomen, wat ik jammer vind omdat ik denk dat hij heel goed in het team paste EN een man uit de buurt is. iets wat bij de wat oudere klanten toch een extra is) en de overige medewerkers een grote pluim geven voor hun betrokkenheid , vriendelijkheid en hun goede adviezen... Wat mij ook opvalt is de rustige sfeer die er heerst. Ik heb er echt het gevoel welkom te zijn!.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van BoerenBond Hoogeloon?

Meer over BoerenBond Hoogeloon

BoerenBond Hoogeloon is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Hoogeloon, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. BoerenBond Hoogeloon is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Hoogeloon? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van BoerenBond Hoogeloon draaien: 0497-681305. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. BoerenBond Hoogeloon is gemiddeld met een 4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!