Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Bij tuincentrum Pets Place-Boerenbond in Uden koopt u alles voor uw tuin of dier. Het assortiment van BoerenBond is veelomvattend, van artikelen voor de aanleg en onderhoud van uw tuin tot de hiervoor benodigde werkkleding, BoerenBond heeft het allemaal. In de zomer is het assortiment erop gericht om u te kunnen laten genieten van het Nederlandse buitenleven, in de winter nemen kerst en gezelligheid binnenshuis de overhand met kerstbomen, sfeerartikelen en prachtige tuin- en kerstverlichting. In alle vestigingen van BoerenBond zit ook een Pets Place dus ook voor uw huisdieren bent u bij BoerenBond tuincentra in de provincie Noord-Brabant aan het juiste adres. De actuele openingstijden van BoerenBond in Uden treft u hieronder aan onder het kopje Openingstijden.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Pets Place-Boerenbond Uden?
  • Maandag09:00 - 20:00
  • Dinsdag09:00 - 20:00
  • Woensdag09:00 - 20:00
  • Donderdag09:00 - 20:00
  • Vrijdag09:00 - 21:00
  • Zaterdag09:00 - 18:00
  • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

yolanda elmastas 2016-12-12 11:32:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ter aanvulling op mijn eerste recensie, wil ik graag nog een toevoeging doen. Ik ben nadat ik de eerste keer heel vakkundig en vriendelijk geholpen ben nog twee keer terug geweest. Ik zou de andere twee heren van de aquarium afdeling geen recht doen als ik alleen de vakkundigheid, kennis en klantvriendelijkheid van de jongedame zou vermelden. Alle drie de medewerkers van deze afdeling waren erg servicegericht, vriendelijk en vakkundig.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

yolanda elmastas 2016-12-10 11:07:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Na mijn bezoek aan de Boerenbond te Uden vond ik het toch de moeite waard om een recensie achter te laten. Ik ben uitstekend geholpen door de jongedame van de aquarium afdeling, ze is vriendelijk, hulpvaardig en deskundig. Dat mag weleens gezegd worden. Met vriendelijke groet, Yolanda Elmastas.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena