Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 20:00
  • Di09:00 - 20:00
  • Wo09:00 - 20:00
  • Do09:00 - 20:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 18:00 Nu open!
  • Zo12:00 - 17:00

BoerenBond Uden
(2) recensies

Logo BoerenBond Uden

Recensies BoerenBond Uden

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

yolanda elmastas 12-12-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ter aanvulling op mijn eerste recensie, wil ik graag nog een toevoeging doen. Ik ben nadat ik de eerste keer heel vakkundig en vriendelijk geholpen ben nog twee keer terug geweest. Ik zou de andere twee heren van de aquarium afdeling geen recht doen als ik alleen de vakkundigheid, kennis en klantvriendelijkheid van de jongedame zou vermelden. Alle drie de medewerkers van deze afdeling waren erg servicegericht, vriendelijk en vakkundig.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

yolanda elmastas 10-12-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Na mijn bezoek aan de Boerenbond te Uden vond ik het toch de moeite waard om een recensie achter te laten. Ik ben uitstekend geholpen door de jongedame van de aquarium afdeling, ze is vriendelijk, hulpvaardig en deskundig. Dat mag weleens gezegd worden. Met vriendelijke groet, Yolanda Elmastas.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van BoerenBond Uden?

Meer over BoerenBond Uden

BoerenBond Uden is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Uden, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. BoerenBond Uden is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Uden? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van BoerenBond Uden draaien: 0413-262304. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. BoerenBond Uden is gemiddeld met een 3.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!