Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zogesloten

BoerenBond Groesbeek
(2) recensies

Logo BoerenBond Groesbeek

Recensies BoerenBond Groesbeek

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

albers 11-06-2017

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Verstand van zaken foei niemand,10 jaar geleden wel. Nu lopen er allen maar snotneuzen rond die nergens afweten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

P.keeris 22-08-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Hier word ik vakkundig geholpen met vragen over producten en behandeling van huisdieren ende dieren rond mijn huis.ook voor de tuin kan ik met de meeste vragen hier goed terecht.,personeel heeft verstand van zaken en is uiterst behulpzaam,gewoon prima!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van BoerenBond Groesbeek?

Meer over BoerenBond Groesbeek

BoerenBond Groesbeek is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Groesbeek, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. BoerenBond Groesbeek is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Groesbeek? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van BoerenBond Groesbeek draaien: 024-3971313. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. BoerenBond Groesbeek is gemiddeld met een 3.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!