Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zogesloten

BoerenBond Ulvenhout
(1) recensie

Logo BoerenBond Ulvenhout

Recensies BoerenBond Ulvenhout

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Marijke Voskuil-van Der Zande 18-08-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Hier wordt je altijd zeer klantvriendelijk geholpen. Meestal kan ik hier ook wel slagen voor wat ik nodig heb.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van BoerenBond Ulvenhout?

Meer over BoerenBond Ulvenhout

BoerenBond Ulvenhout is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Ulvenhout, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. BoerenBond Ulvenhout is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Ulvenhout? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van BoerenBond Ulvenhout draaien: 076-5612265. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. BoerenBond Ulvenhout is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!