Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zogesloten

BoerenBond Terneuzen
(2) recensies

Logo BoerenBond Terneuzen

Recensies BoerenBond Terneuzen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Guido A.C. de Waal 18-06-2018

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Fijne overzichtelijke winkel waarin je alles kunt vinden op alle gebied van kleding,tuin en dierbenodigheden. Wij worden altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan als wij informatie willen hebben over een artikel. Het parkeerterrein is ruim en goed toegangkelijk .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

D.G.van Lopik 06-10-2015

8 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik heb voor mijn werk, jaren in het buitenland gewoond en gewerkt, veel gereisd, maar ik heb nog nooit zo'n slechte service meegemaakt, als in deze Boerenbond, terwijl ik toch al zo'n 20 jaar klant ben, en veel (tuin-/paarden-dierenvoedsel en ander gereedschap, bij deze winkel heb aangeschaft. De laatste aankoop, was een vijverpomp, die het al na 1 dag begaf, met wat kunst en vliegwerk, heb ik hem nog een uurtje aan de praat gekregen, maar hem binnen een week teruggebracht, met aankoopbon. Simpel dus, een probleem van gebrek aan kwaliteitscontrole, bij de fabrikant in China. Wie schertst mijn verbazing, dat dit geen simpel klusje van omruilen was voor een nieuwe, maar een manager, die zich verschuilt achter de leverancier, en zijn service hield op, bij verwijzen naar de leveringsvoorwaarden. Nu zitten deze voorwaarden, in de "gesealde" verpakking, van deze pomp, dus kon ik die niet lezen alvorens het artikel te kopen, omdat ik dan het seal had moeten verbreken. Mijn allerlaatste keer!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van BoerenBond Terneuzen?

Meer over BoerenBond Terneuzen

BoerenBond Terneuzen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Terneuzen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. BoerenBond Terneuzen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zeeland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Terneuzen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van BoerenBond Terneuzen draaien: 0115-617743. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. BoerenBond Terneuzen is gemiddeld met een 2.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!