Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Bij tuincentrum Pets Place-Boerenbond in Terneuzen koopt u alles voor uw tuin of dier. Het assortiment van BoerenBond is veelomvattend, van artikelen voor de aanleg en onderhoud van uw tuin tot de hiervoor benodigde werkkleding, BoerenBond heeft het allemaal. In de zomer is het assortiment erop gericht om u te kunnen laten genieten van het Nederlandse buitenleven, in de winter nemen kerst en gezelligheid binnenshuis de overhand met kerstbomen, sfeerartikelen en prachtige tuin- en kerstverlichting. In alle vestigingen van BoerenBond zit ook een Pets Place dus ook voor uw huisdieren bent u bij BoerenBond tuincentra in de provincie Zeeland aan het juiste adres. De actuele openingstijden van BoerenBond in Terneuzen treft u hieronder aan onder het kopje Openingstijden.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Pets Place-Boerenbond Terneuzen?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 20:00
  • Zaterdag09:00 - 18:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Guido A.C. de Waal 2018-06-18 10:09:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Fijne overzichtelijke winkel waarin je alles kunt vinden op alle gebied van kleding,tuin en dierbenodigheden. Wij worden altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan als wij informatie willen hebben over een artikel. Het parkeerterrein is ruim en goed toegangkelijk .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

D.G.van Lopik 2015-10-06 11:03:00

8 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik heb voor mijn werk, jaren in het buitenland gewoond en gewerkt, veel gereisd, maar ik heb nog nooit zo'n slechte service meegemaakt, als in deze Boerenbond, terwijl ik toch al zo'n 20 jaar klant ben, en veel (tuin-/paarden-dierenvoedsel en ander gereedschap, bij deze winkel heb aangeschaft. De laatste aankoop, was een vijverpomp, die het al na 1 dag begaf, met wat kunst en vliegwerk, heb ik hem nog een uurtje aan de praat gekregen, maar hem binnen een week teruggebracht, met aankoopbon. Simpel dus, een probleem van gebrek aan kwaliteitscontrole, bij de fabrikant in China. Wie schertst mijn verbazing, dat dit geen simpel klusje van omruilen was voor een nieuwe, maar een manager, die zich verschuilt achter de leverancier, en zijn service hield op, bij verwijzen naar de leveringsvoorwaarden. Nu zitten deze voorwaarden, in de "gesealde" verpakking, van deze pomp, dus kon ik die niet lezen alvorens het artikel te kopen, omdat ik dan het seal had moeten verbreken. Mijn allerlaatste keer!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena