Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zogesloten

BoerenBond Millingen aan de Rijn
(1) recensie

Logo BoerenBond Millingen aan de Rijn

Recensies BoerenBond Millingen aan de Rijn

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Roel 05-06-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Defect gekregen met overzetten van andere gasslang van de barbeque . Binnen no time werd er geregeld dat ik een zelfde barbeque kon ophalen in een ander filiaal. Kon de barbeque avond toch nog doorgaan! Goeie service en vriendelijk personeel!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van BoerenBond Millingen aan de Rijn?

Meer over BoerenBond Millingen aan de Rijn

BoerenBond Millingen aan de Rijn is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Millingen a/d Rijn, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. BoerenBond Millingen aan de Rijn is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Millingen a/d Rijn? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van BoerenBond Millingen aan de Rijn draaien: 0481-431361. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. BoerenBond Millingen aan de Rijn is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!