Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma07:30 - 18:00
  • Di07:30 - 18:00
  • Wo07:30 - 18:00
  • Do07:30 - 18:00
  • Vr07:30 - 18:00
  • Za08:00 - 13:00
  • Zogesloten

Van Kemenade Tuincentrum

Logo Van Kemenade Tuincentrum

Recensies Van Kemenade Tuincentrum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:
Wat vind jij van Van Kemenade Tuincentrum?

Meer over Van Kemenade Tuincentrum

Van Kemenade Tuincentrum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Son, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Van Kemenade Tuincentrum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Son? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Van Kemenade Tuincentrum draaien: 0499-371545. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Van Kemenade Tuincentrum is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!