Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 18:00
  • Za08:30 - 16:00
  • Zogesloten

Groot-Roessink Bloemenboerderij
(2) recensies

Logo Groot-Roessink Bloemenboerderij

Recensies Groot-Roessink Bloemenboerderij

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

familie h. j . plekkenpol 12-04-2013

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

wij hebben hele goede ervaringen met jullie bedrijf .de kennis van planten is erg goed.ieder jaar komen wij wel wat planten kopen voor onze tuin.we hebben ook vele vaste planten gekocht en die blijven mooi.we komen graag bij jullie .de klantvriendelijkheid is uitstekend .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

a.g. doornebosch 12-04-2013

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

vorig jaar voor het eerst al onze buitenplanten hier gekocht. we zijn zeer tevreden. goede prijs/kwaliteit verhouding
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Groot-Roessink Bloemenboerderij?

Meer over Groot-Roessink Bloemenboerderij

Groot-Roessink Bloemenboerderij is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Hengelo, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Groot-Roessink Bloemenboerderij is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Hengelo? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Groot-Roessink Bloemenboerderij draaien: 0575-461622. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Groot-Roessink Bloemenboerderij is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!