Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma12:30 - 17:30
  • Di09:30 - 17:30
  • Wo09:30 - 17:30
  • Do09:30 - 17:30
  • Vr09:30 - 17:30
  • Za09:30 - 17:00
  • Zo12:00 - 17:00
Werken bij Tuincentrum Den Helder

Online sollicitatie
Op zoek naar een stageplaats?

Tuincentrum Den Helder
(4) recensies

Logo Tuincentrum Den Helder

Recensies Tuincentrum Den Helder

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Does 28-12-2018

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Perfekt tuincentrum voor Den Helder! Leuk en gezellig. Heel goed advies. goede kwaliteit planten, zowel voor binnen als buiten!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Postma 13-11-2017

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tuincentrum Den Helder heeft geweldig personeel in dienst wat een hecht team vormd. Ze staan je bij met raad en daad. En doen net dat beetje meer. Zoals gratis bezorging. Goed en duidelijk adviseren. Tijd voor een praatje met hun klanten. Ook besteden ze veel aandacht en tijd aan de stagiaires zodat deze zich op een goede manier ontwikkelen en veel leren over het vak. Je voelt je welkom in hun winkel. Ze kennen hun klanten vaak bij naam. De winkel zelf ziet er altijd netjes uit. Er wordt veel aandacht besteed aan het assortiment en de inrichting elk seizoen weer. Als men iets nodig heeft wat niet voorradig is wordt er meteen actie ondernomen en zorgen ze dat het er is. De sfeer die er hangt is zeer prettig. Een winkel waar je graag terug komt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Tamara 13-11-2017

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Leuke en gezellige winkel, neem er altijd even een kijkje
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Julia 22-02-2017

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Gister langs geweest en van alles gekocht voor de vogeltjes in mijn tuin. Heel aardig geholpen, goed assortiment en ik kom zeker terug!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Den Helder?

Meer over Tuincentrum Den Helder

Tuincentrum Den Helder is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Den Helder, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Den Helder is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Den Helder? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Den Helder draaien: 0223 618858. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Den Helder is gemiddeld met een 4.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!