Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Bij Tuincentrum Den Helder bent u aan het juiste adres voor al uw tuin- en interieurbenodigdheden! U vindt bij Tuincentrum Den Helder naast stijlvolle tuin- en woon- artikelen ook alles op het gebied van vogelvoeding. Naast een Tuincentrum is dit ook dé plek waar u terecht kunt voor hoveniersdiensten en een trimsalon. Voor sfeer en kleur gaat u naar Tuincentrum Den Helder! Met een klantenkaart profiteert u tevens van voordelen, speciale aanbiedingen én gratis koffie & thee! Wilt u Tuincentrum Den Helder bezoeken? Bekijk dan hieronder de openingstijden. U kunt via deze pagina ook op de hoogte blijven over koopzondagen.

Bent u bij Tuincentrum Den Helder langs geweest? Wij zijn benieuwd naar uw mening! Laat gerust een recensie achter onderaan deze pagina. Wij verloten iedere maand een Nationale Tuinbon ter waarde van 25 euro onder de mensen die een recensie achterlaten.

 

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Den Helder?
  • Maandag12:30 - 17:30
  • Dinsdag09:30 - 17:30
  • Woensdag09:30 - 17:30
  • Donderdag09:30 - 17:30
  • Vrijdag09:30 - 17:30
  • Zaterdag09:30 - 17:00
  • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Does 2018-12-28 11:33:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Perfekt tuincentrum voor Den Helder! Leuk en gezellig. Heel goed advies. goede kwaliteit planten, zowel voor binnen als buiten!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Postma 2017-11-13 18:47:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tuincentrum Den Helder heeft geweldig personeel in dienst wat een hecht team vormd. Ze staan je bij met raad en daad. En doen net dat beetje meer. Zoals gratis bezorging. Goed en duidelijk adviseren. Tijd voor een praatje met hun klanten. Ook besteden ze veel aandacht en tijd aan de stagiaires zodat deze zich op een goede manier ontwikkelen en veel leren over het vak. Je voelt je welkom in hun winkel. Ze kennen hun klanten vaak bij naam. De winkel zelf ziet er altijd netjes uit. Er wordt veel aandacht besteed aan het assortiment en de inrichting elk seizoen weer. Als men iets nodig heeft wat niet voorradig is wordt er meteen actie ondernomen en zorgen ze dat het er is. De sfeer die er hangt is zeer prettig. Een winkel waar je graag terug komt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Tamara 2017-11-13 13:36:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Leuke en gezellige winkel, neem er altijd even een kijkje
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena