Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 17:45
  • Di09:00 - 17:45
  • Wo09:00 - 17:45
  • Do09:00 - 17:45
  • Vr09:00 - 17:45
  • Za09:00 - 16:00
  • Zogesloten
Firma Eldorado

Firma Eldorado
(2) recensies

Logo Firma Eldorado

Recensies Firma Eldorado

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Ilona 01-11-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

vergane glorie helaas.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Paul Bartels 04-05-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Een mooi eerlijk tuincentrum waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Mooie producten, kennis van zaken en heerlijk om even doorheen te wandelen. Wandel ook eens door de voorbeeldtuinen en laat je inspireren! Het vriendelijke personeel helpt u direct wanneer u aangeeft dat u advies nodig heeft.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Firma Eldorado?

Meer over Firma Eldorado

Firma Eldorado is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Ter Aar, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Firma Eldorado is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Ter Aar? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Firma Eldorado draaien: 0172-603725. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Firma Eldorado is gemiddeld met een 2.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!