Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Pets Place-BoerenBond

Op Tuincentrum Overzicht kunt u uiteraard een overzicht vinden van alle Pets Place-BoerenBond tuincentra die gevestigd zijn in Nederland. Als u op zoek bent naar tuinplanten, tuingereedschap, tuinmeubelen, of welke andere tuinbenodigheden dan ook, bent u bij deze keten op het juiste adres. U kunt op uw Pets Place-BoerenBond vestiging klikken voor openingstijden, een routebeschrijving, folders en aanbiedingen. Wilt u weten wanneer Pets Place-BoerenBond koopzondagen heeft?

Pets Place-BoerenBond is gespecialiseerd in alles wat met het buitenleven te maken heeft, onder het motto “Beleef het buitenleven!” en is actief onder de rivieren.

Met meer dan 100 jaar ervaring weet de organisatie hoe de klant in optima forma van het buitenleven kan genieten en is de slogan als uitgangspunt gebruikt. Het assortiment is onderverdeeld in drie groepen: het buitenleven, buitenklussen en dierenleven. Door de gezellige sfeer worden liefhebbers van de natuur op nieuwe ideeën gebracht en worden alle andere elementen gebruikt om de slogan te ondersteunen.

Pets Place-BoerenBond tuincentra