Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma06:00 - 06:00
  • Di06:00 - 06:00
  • Wo06:00 - 06:00
  • Do06:00 - 06:00
  • Vr06:00 - 06:00
  • Za06:00 - 06:00
  • Zo06:00 - 06:00

De Collse Waterlelie
(7) recensies

Logo De Collse Waterlelie

Recensies De Collse Waterlelie

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Henk 19-06-2020

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Eens met vorige beoordelingen. Deskundig, vriendelijk en goede prijs/kwaliteitverhouding. Af en toe lekker rommelig, je vindt er (bijna) altijd iets verrassends. Houd dus rekening met onverwachte aankopen ;-) .Maar altijd voor een redelijke prijs en met goed advies
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Nikki 15-04-2020

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Altijd een goede service, niet duur. Eigenaar met passie voor het vak.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mariska 13-05-2018

9 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij komen al sinds een jaar of 10 bij de Colse Waterlelie,meestal in het voorjaar voor het perkgoed. Normale prijzen voor goede kwaliteit. En wat een verademing om een 'tuincentrum' ( het is een tuincentrum, maar voelt altijd alsof je bij een leuk stel op visite bent) te hebben gevonden waar de eigenaar verstand èn passie van en voor zijn zaak heeft. Een ruime keuze in perkgoed, mogelijkheid om te pinnen en, wie houdt daar nu niet van, ff lekker door de spullen achter snuffelen voor een leuk ding in je tuin. En wil je je tuin eens veranderen? Wandel dan ook eens door het stuk tuin waar de bomen en vaste planten staan, gewoon om te zien hoe een struik bloeit bv of wat voor blad hij heeft in het najaar. (Of gewoon omdat het kan)Het kan allemaal... dus iedereen die wèl een mooie tuin wil,met goede service en goed advies,maar geen ge-eikte standaard onpersoonlijk massa-spul, dìt is je plek! Wij hopen dat ze er nog lang mogen zijn.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Richard 30-07-2017

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Goede bediening prijs ook goed ik ga altijd daar als eerste heen zeker een aanrader. Weet ik zeker dat ik goed spul heb voor een redelijke prijs. Top bedankt weer.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Dorien 09-12-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooi gelegen en goed tuincentrum. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Personeel heeft veel tijd en aandacht voor je wensen. De eigenaar van de zaak loopt altijd met je mee om informatie over planten etc. te geven, deze service krijg je bijna nergens meer. Ook onze favoriete zaak om kerstbomen uit te zoeken. Er wordt een net om de kerstboom gedaan en een houten kruis eronder geboord, en dat alles voor een meerprijs van 2,50. En dan heb ik het nog niet eens over de voortreffelijke landelijke ligging. Top!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van De Collse Waterlelie?

Meer over De Collse Waterlelie

De Collse Waterlelie is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Eindhoven, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. De Collse Waterlelie is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Eindhoven? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van De Collse Waterlelie draaien: 040-2814867. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. De Collse Waterlelie is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!