Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:30 - 17:00
  • Di09:30 - 17:30
  • Wo09:30 - 17:30
  • Do09:30 - 17:30
  • Vr09:30 - 17:30
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Groencentrum Harrie Boerhof-Hb Groep

Groencentrum Harrie Boerhof-Hb Groep
(1) recensie

Logo Groencentrum Harrie Boerhof-Hb Groep
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Groencentrum Harrie Boerhof-Hb Groep

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

M.L. van der Linden 30-03-2012

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een heerlijk groencentrum. Ik kom hier met enige regelmaat en iedere keer staat het weer vol met schitterende bloemen en planten. Goed personeel met verstand van zaken, die ook echt klaar staan om je te helpen. Hebben ze iets niet op voorraad, bestellen ze het in recordtijd voor je. Ook de modeltuinen zijn een echte aanrader!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Groencentrum Harrie Boerhof-Hb Groep?

Meer over Groencentrum Harrie Boerhof-Hb Groep

Groencentrum Harrie Boerhof-Hb Groep is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Dwingeloo, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Groencentrum Harrie Boerhof-Hb Groep is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Drenthe. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Dwingeloo? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Groencentrum Harrie Boerhof-Hb Groep draaien: 0521-598381. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Groencentrum Harrie Boerhof-Hb Groep is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!