Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 17:30
  • Di09:00 - 17:30
  • Wo09:00 - 17:30
  • Do09:00 - 17:30
  • Vr09:00 - 17:30
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Tuin en Woondecoratie Lingehof
(2) recensies

Logo Tuin en Woondecoratie Lingehof

Recensies Tuin en Woondecoratie Lingehof

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Gerdi Kaspers 15-01-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Lieve, aardige mensen. Zeer professioneel. Mega leuke, gezellige winkel. Voor mij 5 sterren waard!!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

j rietveld 16-04-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

aardige mensen die thuis zijn in beplanting en voor al in bomen waar ik goed op de juiste manier van plaatsen werd gewezen ik ben hier goed in begleid en nog steeds wordt er door hen naar gevraagd hoe ze het doen ,een fijne belangstelling ! jp rietveld papekop
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuin en Woondecoratie Lingehof?

Meer over Tuin en Woondecoratie Lingehof

Tuin en Woondecoratie Lingehof is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Ochten, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuin en Woondecoratie Lingehof is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Ochten? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuin en Woondecoratie Lingehof draaien: 0344-642960. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuin en Woondecoratie Lingehof is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!