Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Tuincentrum Wierden

Vriezenveenseweg 31
Wierden, 7641AH

0546-576273info@tuincentrumwierden.nl

Beoordeling

Op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Wierden in Wierden? Dan bent u hier op het goede adres! Bij Tuincentrum Wierden kunt u terecht voor alles wat bijdraagt aan de sfeer voor binnen en buiten. Naast een groot assortiment in bomen, heesters, grassen, vaste planten en eenjarige kuipplanten, heeft dit tuincentrum in Overijssel ook een ruime keuze in buitenpotten en vijverartikelen. Deel uw ervaringen over de service en het assortiment van Tuincentrum Wierden en schrijf op deze pagina een recensie. De actuele openingstijden van Tuincentrum Wierden in Wierden staan onder het kopje Openingstijden.  Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Wierden.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Wierden?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 21:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Permanent Gesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

gerd meijerink 2015-05-31 23:31:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

zeer slecht tevreden klant. ik ben naar deze tuinbedrijf gegaan om buiten planten te kopen. ik ben naar buiten gegaan en gekeken naar planten vervolgens heb ik gezocht naar een medewerker die me kon helpen niemand te vinden zelfs niet in de winkel heb 15 min staan wachten en zoeken nat van de regen. ben vervolgens naar de baas gegaan die stond te praten in een andere afdeling en gevraagd of iemand me kon helpen hij zei die loopt er wel ik gaf aan dat niemand er was maar hij zei goed kijken. weer terug gelopen en weer gekeken niemand te vinden ik was het zat en heb 20 min staan wachten. ben naar de kassa gegaan en heb dit door gegeven als klacht ze gaf het door aan de baas. niks van weer gehoord. heb een mail gestuurd naar de tuinbedrijf maar geen reactie terug gekregen. zo ga je niet met klanten om. schandalig. en geen woorden voor. je wil wat verkopen of niet.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Familie Hempen 2014-04-17 11:46:51

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

We hebben een prachtige dakplaan gekocht bij Tuincentrum Wierden voor een hele mooie prijs! Groot assortiment aan planten en veilingvers!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

jacqueline kerk 2012-03-14 18:09:03

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer prettig tuincentrum waar je alles voor je tuin en in mijn geval balkon kunt vinden maar ook voor bunnen erg leuke dingen voor betaalbare prijzen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena