Zwanenburg Kies andere plaats

Kerstwinqel.nl
(3) recensies

Logo Kerstwinqel.nl

Recensies Kerstwinqel.nl

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Hans 30-11-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

laatst een kunstkerstboom besteld, kan niets anders zeggen dan top!!! Kreeg het heel netjes thuisgeleverd en de boom staat meteen in de kamer!! Heel mooie en kwalitatieve goede boom voor die prijs!! Misschien koop ik ook nog wel de versieringen bij jullie! Erg tevreden klant!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Sjoerd Veldhuis 30-11-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Clusterverlichting besteld, volgende dag al in huis. Voldoet perfect aan mijn verwachting. Betrouwbare site!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Stefan Vrezier 30-11-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Top webshop als je graag vanaf je luie stoel kerstinkomen wilt doen!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Kerstwinqel.nl?

Meer over Kerstwinqel.nl

Kerstwinqel.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Nuenen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Kerstwinqel.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Nuenen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Kerstwinqel.nl draaien: 040 2906693. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Kerstwinqel.nl is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!