Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Digesloten
  • Wogesloten
  • Dogesloten
  • Vrgesloten
  • Zagesloten
  • Zogesloten

Tuincentrum De Vlinder
(4) recensies

Logo Tuincentrum De Vlinder
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum De Vlinder

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Arjette Bronk 02-04-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tuincentrum de Vlinder in Deil levert hele goede Service. Ik was voor een paastak van de toverhazelaar maar die hadden ze niet in de winkel. Maar geen enkel probleem eigenaar dhr T Bron heeft voor mij van zijn eigen boompje die in zijn tuin stond een paar takken af gezaagd! Dat is service!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

hjw 09-03-2017

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Leuk kleinschalig tuincenrum, waar in tegenstelling tot vele tuincentra van ketens nog vakmensen en geen " verkopers" rondlopen. Goede kwaliteit en assortiment. Een aanrader
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

jeanette de bruijne 11-10-2014

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Hele goede service en vriendelijke mensen. Jan extra Dank voor ontwerpen van onze tuin. We zijn er super blij mee. !! Wat Jan beloofde is allemaal uitgekomen met de planten. Hij heeft niks teveel gezegd. ????
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

henriette feenstra 20-03-2013

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

tuincentrum de vlinder heeft een ruim aanbod aan planten, bomen en heesters. De eigenaren hebben veel kennis van de planten, weten waar ze het over hebben. Indien de gevraagde planten niet aanwezig zijn, kunnen ze besteld worden. ze zijn eerlijk over hun produkten. al met al prima!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum De Vlinder?

Meer over Tuincentrum De Vlinder

Tuincentrum De Vlinder is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Deil, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum De Vlinder is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Deil? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum De Vlinder draaien: 0345-652354. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum De Vlinder is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!