Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Groencentrum Burgum Firma J.R. Douma

Groencentrum Burgum Firma J.R. Douma
(2) recensies

Logo Groencentrum Burgum Firma J.R. Douma
  • Grote parkeerplaats

Recensies Groencentrum Burgum Firma J.R. Douma

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Gea Prak 10-07-2015

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Afgelopen week heb ik bij uw tuincentrum telefonisch een bloemstuk besteld voor een overledene. Ik werd zeer vakkundig en vriendelijk geholpen door uw medewerkster en voelde meteen dat ik op het juiste adres was voor een dergelijke bestelling. Er werd meegedacht en goed geadviseerd! Het bloemstuk overtrof onze verwachtingen. Het was werkelijk prachtig gemaakt en de kleuren waren geweldig mooi. Ik wil dan ook onze welgemeende dank aan u uitspreken voor de correcte en uiterst vriendelijke manier waarop ik ben geholpen; het bloemstuk was naar onze volle tevredenheid. Ook de familie van de overledene vond het een prachtig bloemstuk! Heel veel dank en onze complimenten vanuit het Groningerland!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

tineke 30-04-2013

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

ik mag heel graag naar jullie toe gaan en dingen kopen er is van alles, bijna geen nee te koop, geweldig tuincentrum
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Groencentrum Burgum Firma J.R. Douma?

Meer over Groencentrum Burgum Firma J.R. Douma

Groencentrum Burgum Firma J.R. Douma is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Burgum, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Groencentrum Burgum Firma J.R. Douma is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Burgum? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Groencentrum Burgum Firma J.R. Douma draaien: 0511-464163. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Groencentrum Burgum Firma J.R. Douma is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!