Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo06:00 - 06:00

Tuincentrum H. Palland
(2) recensies

Logo Tuincentrum H. Palland

Recensies Tuincentrum H. Palland

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

sylvia 10-12-2012

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

gezellig tuincentrum waar je ouderwets geholpen word ruim assortiment. echt de moeite waard om eens wat vaker binnen te lopen voor goed advies.en goede prijs
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Annoniem 22-05-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

beste ...., ik ben vaak bij dit tuincentrum geweest, ik werdt altijd zeer vriendelijk behandeld door het personeel en de baas zelf, ze wouden dan ook altijd het beste voor mij. de producten die ik hier kocht kwamen boven mijn verwachtingen uit. de klanvriendelijkheid is zoals ik net zei zeer hoog in percentage. het parkeren is niet helemaal goed geordend maar het ziet er gezellig uit. dan wil ik ook nog even zeggen dat dit een zeer goede plek is om planten en dergelijke te kopen. ze hebben hier zelfs pony's die er prachtig uitzien. het is dan wel niet helemaal sjiek maar het is gezellig en mooi, en daar gaat het bovendien toch om ? met vriendelijke groeten, annoniem.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum H. Palland?

Meer over Tuincentrum H. Palland

Tuincentrum H. Palland is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Kampen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum H. Palland is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Kampen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum H. Palland draaien: 038-3320416. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum H. Palland is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!