Tuinexpress.nl

(0 recensies)
Tuinexpress.nl 05 0
Naar webwinkel

Tuinexpress.nl is het online tuincentrum, waarbij u vanuit uw luie stoel kunt winkelen en de aankopen snel en gemakkelijk bij u thuis bezorgd zullen worden! Makkelijker kan niet! Tuinexpress is gevestigd in Nieuwkuijk in Noord Brabant en heeft een assortiment gericht op planten en verzorging, tuininrichting, water in de tuin, tuinonderhoud, dier en welzijn en sfeer in huis. Bij Tuinexpress.nl zorgen we voor een snelle levering, kunt u achteraf betalen en hebben we een goede klantenservice. Heeft u dus vragen stel ze dan gerust! Het ervaren team staat u graag te woord en helpt u graag. We helpen u graag vanuit Nieuwkuijk en hopen u online te verwelkomen op Tuinexpress.nl

Recensies Tuinexpress.nl

Beoordeling

  • Assortiment:
  • Service:
  • Prijs:
  • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum.

Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht.nl een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie.

Schrijf een recensie over Tuinexpress.nl

Schrijf een recensie over deze webshop en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloten wij een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie.

Schrijf uw recensie in het veld hieronder en gebruik tussen de 100 en de 1000 tekens. U kunt van alles vermelden: over het personeel, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, parkeren etc. Maar let op: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan de webshop. Voor vragen kunt u het contactformulier gebruiken op de webshop pagina.

  • Assortiment:
  • Service:
  • Prijs:
  • Algemeen:

Door Kim van der Kolk

Meer over Tuinexpress.nl

Tuinexpress.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op Middelweg 67 in Nieuwkuijk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuinexpress.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie . 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Nieuwkuijk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuinexpress.nl draaien: . U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuinexpress.nl is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!