Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Di09:00 - 17:30
  • Wo09:00 - 17:30
  • Do09:00 - 17:30
  • Vr09:00 - 17:30
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Van maart t/m augustus tot 17.30 uur geopend (zaterdag tot 17.00 uur).
Vanaf 24 december tot 1 maart gesloten.

Tuincentrum Doff-Eltariek
(1) recensie

Logo Tuincentrum Doff-Eltariek
  • Rolstoel vriendelijk

Recensies Tuincentrum Doff-Eltariek

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Erik Muurman 09-05-2012

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Gisteren bij het tuincentrum planten gehaald, erg voordelig moet ik zeggen, en zeer uitgebreid assortiment, ik was verbaast over alle soorten die ze hadden tevens de buiten het seizoense viooltje nog vol op op voorraad, mooi en wel in bloei. de service was prima, even vragen en ze vertellen je alles wat je weten wil, en je krijgt precies dat wat je hebben wilt, tevens een hoop informatie rijker, ze zijn niet te beroerd om je over elke plant even iet te vertellen, ja erg gezellig en zeker waard om nog een keertje heen te gaan. kortom, een fijne gelegenheid om even heen te gaan, en zeker mooi om even te kijken voor elke tuin liefhebber, de planten staan er mooi in de knop, en niet uitgebloeid, van elke plant een mooi bloeiend exemplaar, om hem te zien als voorbeeld. 1 puntje waarvan ik zeg, dat kan worden verbeterd, dat is de aanwijzing van de planten, en de namen, soms moest je gewoon vragen welke plant wat is, dit misschien ook door mijn gebrek aan kennis van de planten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Doff-Eltariek?

Meer over Tuincentrum Doff-Eltariek

Tuincentrum Doff-Eltariek is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Uithuizen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Doff-Eltariek is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Groningen.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Uithuizen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Doff-Eltariek draaien: 0595433845. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Doff-Eltariek is gemiddeld met een 4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!