Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 12:30
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 18:00
  • Za08:30 - 16:00
  • Zogesloten
Tuincentrum Torreman

Tuincentrum Torreman
(2) recensies

Logo Tuincentrum Torreman
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Torreman

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

manintveld 15-09-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

super bedrijf je hoeft maar te bestellen meestal de zelfde dag in huis klant vriendelijk en service hoog in het vaandel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Arie.v.d.Engel 01-05-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Inwoner al sinds 1970, Torreman een begrip in Rockanje, Service, klandvriendelijk, neem de tijd voor iedere klant. en niets is te veel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Torreman?

Meer over Tuincentrum Torreman

Tuincentrum Torreman is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Rockanje, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Torreman is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Rockanje? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Torreman draaien: 0181-401815. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Torreman is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!