Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum Gaardenier

Tuincentrum Gaardenier
(2) recensies

Logo Tuincentrum Gaardenier
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Gaardenier

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

R. Haakma 27-04-2018

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ziet er vrolijk en vooral netjes uit. Ruim opgezet. Voldoende keus.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Nicolle 26-05-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heel fijn tuincentrum met écht verstand van planten. Ik wilde graag planten voor in de tuin in het gedeelte waar ik veel schaduw heb en zij hebben mij een super advies gegeven. Bedankt!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Gaardenier?

Meer over Tuincentrum Gaardenier

Tuincentrum Gaardenier is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Wommels, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Gaardenier is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Wommels? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Gaardenier draaien: 0515-332900. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Gaardenier is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!