Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:30 - 17:30
 • Di09:30 - 17:30
 • Wo09:30 - 17:30
 • Do09:30 - 21:00
 • Vr09:30 - 21:00
 • Za09:30 - 17:30
 • Zo11:00 - 17:00
Intratuin Voorschoten

Intratuin Voorschoten
(5) recensies

Logo Intratuin Voorschoten
 • Rolstoel vriendelijk
 • WiFi
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert Nationale Tuinbon
 • Accepteert VVV bon
 • Tuincafé
 • Restaurant
 • Speeltuin (binnen)
 • Speeltuin (buiten)
 • Accepteert creditcard

Recensies Intratuin Voorschoten

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Lammie 30-07-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Onlangs weer bij onze vaste tuincentrum Intratuin te voorschoten langs geweest. Dit keer geen planten, maar vissen en 2 aquaria. We werden er zeer goed geholpen, de service is top en de medewerkers erg aardig en professioneel. Personeel zegt ook altijd gedag.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

tiny 28-03-2016

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

vind het een mooie winkel vriendelijk personeel en genoeg voor ieder wat deze wil
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Nel Zandbergen 09-12-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Heel mooie vingerplant gezien, gekocht en nu inmiddels een half jaar staan in de hal van ons appartement. Er werd geadviseerd een mooie slanke pot en het zou thuis bezorgd worden, wat allemaal mooie afgeleverd werd. Alle bewoners van het complex zijn er heel blij mee. Binnenkort nog eens kijken voor nog 2 kleinere kunstplanten die dan in de oude bakken gaan. Al met al, tevreden klanten uit Schiedam
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jacq 08-08-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Was een tijdje niet bij deze intratuin geweest en wat mij opviel was de grote afdeling huis en tuin accessoirs, veel merken die niet bij veel andere winkels ziet, redelijk uniek, de koffiehoek waar veel (vaste?) gasten een goedkoop ontbijtje kregen werden als bekenden begroet. Toch is bij deze intratuin de planten en bloemen niet " verdreven " door alle prullaria, alles netjes gesorteerd, ik moest planten voor mijn tuin en die waren netjes gegroepeerd, zowel schaduw als zon, geurende, vlinders aantrekkend, winterhard etc. Enige minpunt aan de intratuin vind ik de prijs, die is nie echt goedkoop. Toen ik er was was er opruiming dus was het goed te doen maar de volle prijs vond ik pittig.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

R. de Bruin 13-12-2011

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Op 9 vrijdag gingen wij om 19.30 uur 'even' nieuwe kerstballen kopen. Volgens mijn man zou dit klusje zo geklaard zijn. Dus niet! Wij hadden ogen tekort vanwege het aanbod en de stijlvolle kerstinrichting. Op het laatste moment hebben wij kerstballen in het wagentje gedaan en toen wij tegen negenen bij de kassa kwamen, zagen wij dat het veel te veel ballen waren. Het toege-schoten personeel(6 man!) hielp door lege ballendoosjes aan te dragen, in te pakken en zeiden dat wij, wat over was, terug mochten geven. En dat hebben wij ook gedaan. Helemaal geen punt: gewoon geld terug. Intratuin Voorschoten krijgt van ons dan ook voor zowel het klantvriendelijk personeel, de servive, de produkten en de inrichting een welverdiende pluim c.q. een warme douche!!! M.vr.gr. de heer en mevrouw de Bruin uit Leiderdorp
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Intratuin Voorschoten?

Meer over Intratuin Voorschoten

Intratuin Voorschoten is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Voorschoten, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Intratuin Voorschoten is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Voorschoten? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Intratuin Voorschoten draaien: 31715322203. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Intratuin Voorschoten is gemiddeld met een 4.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!