Tuincentrum Van de Hulsbeek

(0 recensies)
Oosteind 1
5446 PM Wanroij
Noord Brabant
Toon telefoonnummer
Tel : +31 (0)485 - 45 25 77

Openingstijden Tuincentrum Van de Hulsbeek, een tuincentrum in Wanroij

Zoek je een tuincentrum in Wanroij met een goede reputatie, maar toch een betaalbaar aanbod? Bij Tuincentrum Jan van de Hulsbeek vind je planten, bomen en sierheesters en bijbehorende producten zoals verschillende soorten potgrond,  bemesting en hobbykassen.  Daarnaast kun je er terecht voor bestrating, diverse soorten natuursteen, zonwering, tuinhuizen en vijverartikelen. Of je nu mooie vijverplanten zoekt, bijvoorbeeld voor een zwemvijver, of iets anders, dit tuincentrum heeft het.

De prijs/kwaliteitverhouding is goed, je vindt er dus veel aanbiedingen. Omdat dit tuincentrum al 40 jaar bestaat en vroeger een hoveniersbedrijf was, hebben de vriendelijke medewerkers veel expertise opgebouwd en dat merk je aan hun adviezen. Daarnaast heeft het tuincentrum een speeltuintje voor als je kleine kinderen hebt, zodat het voor hen ook leuk is om mee te gaan. Kortom, veel redenen om dit tuincentrum eens een bezoekje te brengen. De openingstijden van dit tuincentrum weten? Je vindt ze hieronder onder het kopje Openingstijden. Tuincentrum Jan van de Hulsbeek in Wanroij is niet standaard open op zondag, kijk daarvoor bij het overzicht van tuincentra met koopzondag.

Heeft u vragen voor Tuincentrum Van de Hulsbeek? Vul onderstaand formulier in en uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar Tuincentrum Van de Hulsbeek.

Openingstijden Tuincentrum Van de Hulsbeek

 • Maandag:09:00 - 18:00
 • Dinsdag:09:00 - 18:00
 • Woensdag:09:00 - 18:00
 • Donderdag:09:00 - 18:00
 • Vrijdag:09:00 - 18:00
 • Zaterdag:09:00 - 17:00
 • Zondag:Gesloten
Van november tot februari op maandag gesloten

Foto's

Openingstijden tuincentrum Jan van de Hulsbeek Wanroij

Locatie Tuincentrum Van de Hulsbeek

Recensies Tuincentrum Van de Hulsbeek

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum. Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht.nl een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie!

Uw ervaring over Tuincentrum Van de Hulsbeek helpt andere tuinliefhebbers!

Vond u dit tuincentrum een aanrader? Of heeft u juist slechte ervaringen? Deel uw ervaringen en maak kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-*.  

U kunt uw recensie in het veld hieronder schrijven. Let daarbij op de volgende punten:

 • Schrijf tussen de 100 en de 1000 tekens
 • Vermeldt alles wat u kwijt wilt over: het personeel, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, parkeren etc.
 • Let daarbij a.u.b. wel op het volgende: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan het tuincentrum.

Voor vragen kunt u het contactformulier gebruiken op onze eigen website (zie contactpagina).

* Winnaar krijgt per e-mail bericht

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Emma Kemp

Meer over Tuincentrum Van de Hulsbeek

Tuincentrum Van de Hulsbeek is een tuincentrum dat u kunt vinden op Oosteind 1 in Wanroij, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Van de Hulsbeek is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Wanroij? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Van de Hulsbeek draaien: +31 (0)485 - 45 25 77. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Van de Hulsbeek is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!