Zwanenburg Kies andere plaats

Nikoi.nl
(1) recensie

Logo Nikoi.nl

Reviews Nikoi.nl

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

bert 27-01-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik koop regelmatig bij nikoi.nl en ben altijd tevreden. Er is wel eens iets verkeerd geleverd maar dat werd snel en goed opgelost. Verder is de levering altijd binnen enkele dagen en wordt je hiervan goed op de hoogte gehouden.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Nikoi.nl?

Meer over Nikoi.nl

Nikoi.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op in BREDA, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Nikoi.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie . 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in BREDA? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Nikoi.nl draaien: 0031 (0)76 - 5716121. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Nikoi.nl is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!