Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum Gooiers Groen

Tuincentrum Gooiers Groen
(2) recensies

Logo Tuincentrum Gooiers Groen
  • Accepteert Nationale Tuinbon
  • Accepteert VVV bon

Recensies Tuincentrum Gooiers Groen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Erik Hertzberger 19-03-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Altijd behulpzaam en goeie sortering
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

D.A.Deij 26-01-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik ben met mijn klacht zeer goed geholpen door de mensen en naar tevredenheid. hopelijk als de plant niet goed komt het dan ook weer zo goed word opgelost
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Gooiers Groen?

Meer over Tuincentrum Gooiers Groen

Tuincentrum Gooiers Groen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Hilversum, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Gooiers Groen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Hilversum? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Gooiers Groen draaien: 035-6859534. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Gooiers Groen is gemiddeld met een 4.7 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!