Zwanenburg Kies andere plaats

Tuincentrum.nl
(3) recensies

Logo Tuincentrum.nl

Recensies Tuincentrum.nl

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Jan kuiper 24-04-2018

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat een waardeloos bedrijf, een bestelling gedaan. Betaald, en dan bericht krijgen dat er iets niet goed is gegaan. Meerdere malen geprobeerd te bellen. Wordt niet opgenomen. Mn geld kwijt??? Denk het niet. Al moet de onderste steen boven komen, dat komt terug.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Donker 29-05-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik ben zeer positief over het assortiment, de aankoop en de levering. Mijn bestelling planten werd op tijd bezorgd en ik ben goedkoper uit dan bij het tuincentrum bij ons in de buurt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

J. P. 05-04-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer slecht bedrijf!!! Op datum dat de japanse esdoorn geleverd zou worden, geen levering.. Bellen, zou dag erna geleverd worden. Dag erna, japanse esdoorn kwam helemaal gebroken bij ons aan. Bellen, stuur maar mail met foto's, gedaan, hun reactie "knip de dode/kapotte takken maar weg en plant de rest maar, wordt wel weer mooi"
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum.nl?

Meer over Tuincentrum.nl

Tuincentrum.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op in , Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in ? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum.nl draaien: . U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum.nl is gemiddeld met een 2 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!