Trendyard.nl

(1 recensie)
Trendyard.nl 55 1
Naar webwinkel

Buiten leven, buiten dineren, buien tuinieren, het kan allemaal met de online tuinartikelen van Trendyyard.nl. De tuinen van tegenwoordig zijn steeds vaker het verlengde van de woonkamer en mensen leven zomers graag buiten. Daarom is het goed om te weten dat u op Trendyard.nl online tuinartikelen kunt kopen zoals: tuinaccessoires, tuinmeubelen, tuinsets, loungesets, barbecues en grills. Het aanbod volgt continue de nieuwste trends op, zodat u altijd de meest recente tuintrends kunt bestellen. Heeft u een klacht over of positieve ervaring met Trendyard.nl? Deel uw ervaring door hieronder een recensie te schrijven voor Trendyard.nl en maak iedere maand kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Recensies Trendyard.nl

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:
5.00000
0 van de 0 vonden deze recensie nuttig.
Trendyard.nl

Ik vind dit een van de meest vooruitstrevende tuin-webshops van Nederland. Hip, trendy en up-to-date. Leuk om te browsen door het aanbod.

Was deze recensie nuttig voor u?JaNee
 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Schrijf een recensie over Trendyard.nl

Schrijf een recensie over deze webshop en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloten wij een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie.

Schrijf uw recensie in het veld hieronder en gebruik tussen de 100 en de 1000 tekens. U kunt van alles vermelden: over het personeel, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, parkeren etc. Maar let op: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan de webshop. Voor vragen kunt u het contactformulier gebruiken op de webshop pagina.

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Kim van der Kolk

Meer over Trendyard.nl

Trendyard.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op in , Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Trendyard.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie . 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in ? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Trendyard.nl draaien: . U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Trendyard.nl is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!